Adıyaman Üniversitesi Sıfır Atık, Yeşil Kampüs ve Çevrecilikte Türkiye'nin Sayılı Üniversiteler Arasına girdi.

Türkiye genelinde başlatılan ve Üniversitemizin öncelikleri arasında yer alan sıfır atık, yeşil kampüs ve çevrecilik alanında alınan ödül sayısına göre Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) 2021 yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporunda Adıyaman Üniversitesi dereceye girerek büyük bir başarıya imza attı.

Sıfır Atık, Yeşil Kampüs ve Çevrecilik Alanında 6 Ödül Adıyaman Üniversitesi'nin..

Çevre sorunlarına  bilim ışığında çözüm yolları üreten ve kampüs içerisinde bilinçli çalışmalar sürdüren, idari ve akademik personeliyle doğaya ve yeşile verilen önemi bilimsel çalışmalarıyla destekleyen Adıyaman Üniversitesi,  Yüksek Öğretim Kurulu tarafından açıklanan (YÖK) 2021 yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporunda açıklanan rapor kapsamında “Sıfır atık, yeşil kampüs ve çevrecilik” alanlarında altı ödüle layık görüldü.